Zonwering

Ook als het om zonwering en raamdecoratie gaat, overschaduwt Simply Outlet alle concurrenten. Allereerst door het vakmanschap: ons deskundige team geeft het beste advies voor zonwering op maat, zorgt voor een zorgeloze montage en staat altijd klaar voor op-en-top onderhoud. Maar ook wat de prijs betreft heeft de traditionele vakhandel het nakijken: Simply Outlet is tot maar liefst 40 % voordeliger!

Onze screens, die elektrisch te bedienen zijn en waarbij de motor op zonne-energie werkt zijn makkelijk in gebruik en zorgt ’s zomers voor een aangenaam koele temperatuur in de woning. Dus zeg maar dag tegen de zon en profiteer van het zonnige voordeel van Simply Outlet.

Ook voor raamdecoratie kunt u bij Simply Outlet terecht. Voor jaloezieën bijvoorbeeld, van sfeervol hout en bamboe tot strak aluminium. Of kies voor plissé gordijnen, die zowel top down als top down/bottom up te verkrijgen zijn. Vanwege de dubbele stof werk deze zelfs licht isolerend. En omdat de plissé in verschillende hoogtes in te stellen is, zit u altijd lekker privé!

Met onze horren houdt u de muggen dag en nacht buiten. We hebben de geruisloze hordeur, speciaal voor u op maat gemaakt, maar ook inzethorren/klem horen voor kunststof kozijnen, houten kozijnen, en aluminium kozijnen.

Zien we u snel in onze showroom?